Site icon Наше Місто

В дитячих центрах Дніпропетровщини та всієї України оздоровилися більше тисячі дітей області

З початку року вже понад 1100 дітей Дніпропетровщини відпочили в дитячих центрах області та України.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Загалом, у 2017 році оздоровляться близько 190 тисяч хлопців та дівчат, майже половина з них – діти АТОвців, сироти, діти, позбавлені батьківського піклування. 

— Незабаром останній дзвоник і  канікули. Ми, дорослі, маємо забезпечити дітям цікаве дозвілля в літніх таборах області. Треба створити належні умови для їхнього проживання, харчування, медичного обслуговування, привести до ладу територію, прибрати корпуси», – наголосив Валентин Резніченко.

Готовність оздоровчих закладів області до зустрічі дітей з 1 червня перевірятиме комісія оперативного штабу при Дніпропетровської ОДА.

Цьогоріч на Дніпропетровщині діятимуть 855 пришкільних та позашкільних таборів. Найбільше – у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському та Павлограді. Відвідувати їх дітям можна вже з червня.

Дозвілля юних мешканців регіону організують також у 20 позаміських таборах, 15-ти – за межами області, у дитячих центрах «Молода гвардія» й «Артек».

У 2017 р. на оздоровлення дітей  заплановано 98,5 млн грн. Це кошти  обласного й місцевих бюджетів, а також профспілок, батьків, підприємств, установ і організацій.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version