Skip to content

У Дніпрі підведуть підсумки конкурсу проектів інтерактивної інвестиційної карти міста

Марианна Стец

Марианна Стец

25 травня в офісі «Агентства розвитку Дніпра» відбудеться підведення підсумків та форум-презентація бізнес-планів 

Про це повідомили в «Агентстві розвитку Дніпра«.

За словами керівника департаменту розвитку бізнесу агентства – Павла Терещенка, ще є час для бажаючих надати заявку для участі у конкурсі бізнес-планів. Збір триває до 19 травня включно:

— За три місяці, що ми проводимо конкурс, умови та вимоги до учасників конкурсу не дістали змін. Немає обмежень у виборі сфер діяльності, хоча разом з тим пріоритетними сферами визначено енергозбереження та покращення екології. Підприємство-учасник повинно реєструватися в м. Дніпро. Його виробничі потужності також повинні бути розміщені в нашому місті або в Дніпровському районі. Переможець конкурсу отримає премію (сума премії погоджується). Автори кращих проектів будуть забезпечені нашою підтримкою в залученні інвестицій від донорів, сприянні збоку місцевої влади, наданні консультаційних послуг від партнерів агентства.

Нагадаємо, організатори ініціювали проведення прозорого конкурсу бізнес-планів задля збільшення інвестиційної привабливості м. Дніпро та формування інвестиційної карти міста.

— Розуміючи, що навіть не всі бізнесмени мають ґрунтовні практичні навички з проектного менеджменту, – розповідає Павло Терещенко, – протягом лютого-березня-травня в «Агентстві розвитку Дніпра» проходив комплексний безкоштовний тренінг – «Управління проектами: методологія та особливості бізнес-практики», який складався з трьох панелей. Впевнені, це заохочування не лише допомогло багатьом взяти участь у конкурсі бізнес-проектів, але й застосовувати отримані навички в рамках своєї організаці.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: