Skip to content

«Павучкам Дніпра» потрібна допомога небайдужих городян

Марианна Стец

Марианна Стец

Бої на сході країни не вщухають. Майже щодня ми чуємо про загиблих та поранених наших хлопців. І болить серце — як вберегти тих, хто зараз на передовій?

Бійці кажуть, якби не маскувальні сітки, втрати були б ще страшнішими. Є безліч прикладів, коли ворог не влучив, не побачив, схибив саме тому, що наші укріплення були надійно захищені маскувальними сітками.

Скільки їх сплетено волонтерами з початку війни? Сотні, тисячі метрів. І треба ще. Поки хлопці не скажуть: «У нас все є, сітки більше не потрібні, ВІЙНА СКІНЧИЛАСЯ».

Волонтери групи «Павучки Дніпра», які виготовляють маскувальні сітки майже з початку бойових дій, відправляють їх за дуже широкою географією, але надають тим, хто в самому пеклі боїв.

«Робота робиться, замовлення виконуються, сітки відправляються», — кажуть вони. Але їм самим дуже потрібна допомога небайдужих городян. Для закупівлі сітки-основи потрібні гроші, яких катастрофічно не вистачає. Один мішок основи коштує 2145грн. + комісія 15 грн. + оплата при отриманні і того 2225 грн. Це сотня метрів маскувальної сітки, але найголовніше — це збережені життя, збережена техніка. Це впевненість у нашій з вами правді.

Долучіться до гарної справи, допоможіть, надихніть, підтримайте наших захисників, покажіть їм своїм вчинком, що ми про них думаємо, переймаємося і чекаємо на них удома.

Гроші можна переказувати на картку за номером 4731219106055365 Фоміна Надія Василівна.

Всім небайдужим патріотам велика подяка від «Павучків Дніпра» Разом ми сила!

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: