Skip to content

У міській раді привітали команду баскетбольного клубу «СДЮСШОР-5 — ДВУФК – Дніпро» з перемогою на всеукраїнських змаганнях

Марианна Стец

Марианна Стец

У міській раді урочисто привітали команду баскетбольного клубу «СДЮСШОР-5 — ДВУФК – Дніпро» із перемогою у XXVI Чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд «Перша Ліга»
Про це повідомили у прес-службі міськради.
Подяки міського голови Бориса Філатова та подарунки вручив заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Фінал XXVI Чемпіонат України з баскетболу серед чоловічих команд «Перша Ліга» відбувся 18-19 квітня у місті Одеса під патронатом Федерації Баскетболу України.  У вирішальних поєдинках наша команда, якою керує Дмитро Марков, впевнено обіграла фаворитів турніру Запоріжжя-2-ЗНТУ (82:67) і в фіналі Динамо-БІПА з Одеси (82:76).
— Ми щиро вітаємо вас із перемогою. Дніпро пишається вами! Хочеться побажати, аби у вашому житті було якомога більше змагань та стільки ж перемог, поруч були такі професійні тренери, як зараз. Наснаги, здоров’я та спортивних досягнень!, — привітав переможців Олександр Шикуленко.
У складі команди — вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа № 5 ім. Заслуженого тренера України М. І. Говорунова» Дніпровської міської ради та Дніпровського вищого училища фізичної культури.
— Ця перемога для нас не була легкою, але нам вдалось гідно представити своє місто та вибороти її. Дуже приємно та несподівано, що нас запросили для привітань у міську раду. Будемо й надалі тренуватися та приносити перемоги нашому місту, — поділився враженнями капітан команди Павло Бондаренко.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: