Skip to content

Відбувся перший Форум випускників ДНУ ім. Гончара (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Сьогодні у Палаці студентів зібралися представники Асоціації випускників Дніпровського національного університету імені О. Гончара. Темою першого Форуму стало святкування прийдешнього 100-річчя вишу.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

Міський голова Дніпра Борис Філатов, який взяв участь у форумі,  наголосив: для нього університет – надважливий етап життя.

«Із університетом у мене пов’язане ціле життя. І наше основне завдання – гідно відзначити прийдешній 100-річний ювілей. Ми докладемо до цього всіх зусиль, починаючи від пошуків фінансування і процедури, як це можна зробити. Місто підставить плече університету», – заявив Борис Філатов.

На думку очільника Дніпра, заходи, присвячені відзначенню сотої річниці вишу, мають бути знаковими. Міський голова закликав учасників Форуму працювати системно та збиратися не рідше, ніж раз на місяць.

За століття свого існування Дніпровський національний університет підготував чималу кількість видатних випускників. Серед них багато українських можновладців, письменників і науковців. Почесне місце у цьому переліку посідає й випускник історичного та юридичного факультетів – мер Дніпра Борис Філатов.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: