Skip to content

Сьогодні стартує третій сезон дніпровської «Ліги сміху»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

7 квітня о 18:00 в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. Макарова (просп. Гагаріна,26) стартує третій сезон дніпровської «Ліги сміху».

Довідка:
Команди змагатимуться за призовий фонд у 60 тис грн.

Проект, який став однією з культурних візитівок міста, цьогоріч пройде в рамках програми мера Дніпра Бориса Філатова «Культурна столиця».

«Дніпро є магнітом, який притягує команди не тільки з ближніх міст, а і з західної України. Ми є таким собі центром молодіжного студентського гумору», — зазначив керівник художньої ради при міському голові Григорій Гельфер.

Протягом сезону 7 зіркових тренерів проекту будуть працювати з 14 командами. Чемпіонів третього сезону визначать вже у грудні. Завдяки програмі мера Бориса Філатова «Культурна столиця» призовий фонд дніпровської «Ліги сміху» сягає 60 тис грн.

Організатори головної гумористичної події Дніпра запевняють: новий сезон «Ліги сміху» буде ще більш захопливим і порадує глядачів новими обличчями. На Фестивалі очікують виступи близько 16 команд із різних куточків країни — від західноукраїнського Дрогобича до східного Рубіжного.

«Пройшла ротація також членів журі. Фішка цього проекту – зіркові тренери. Вони достатньо авторитетні, не дивлячись на вік. І вони не просто судять, а працюють зі своїми командами», -зазначив  позаштатний радник міського голови з питань культури, головний редактор Ліги сміху Євген Гендін.

Наймолодшою зірковою наставницею учасників «Ліги сміху» стане учасниця телевізійного сезону Аліна Кошарна.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: