Skip to content

На Дніпропетровщині відбувся перший етап турніру з волейболу на «Кубок Міністра внутрішніх справ України»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

6 квітня на базі спортивного комплексу «Динамо» у місті Дніпро відбувся перший етап турніру з волейболу на «Кубок Міністра внутрішніх справ України».

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

До участі у змаганнях прибули збірних 6 команд: Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби України, Національної гвардії України та збірна команда вищих навчальних закладів МВС України.

На відкритті змагань учасників привітав заступник начальника Головного управління ДСНС у Дніпропетровські області Дмитро Кудрявцев. Кожна команда складалась із 10 гравців чоловіків та тренера-представника.

Після гри відбулося урочисте нагородження призерів змагань. Кожна команда стала володарем диплома та кубку, а гравці нагороджені почесними медалями та грамотами.

Остаточні ж результати розподілилися наступним чином: почесне перше місце виборола збірна команда Головного управління Національної поліції України у Дніпропетровській області, друге посіла збірна команда ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, а на третьому місці розташувалася збірна команда  Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ України.

Перемоги даються нелегко, але той, хто піднімається на п’єдестал пошани гідний найвищої поваги. Тож, рятувальники Дніпропетровщини вітають переможців змагань та бажають успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати!

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: