Skip to content

Пенсіонерка нелегально виготовляла алкоголь

Марианна Стец

Марианна Стец

У місті Зеленодольськ поліцейські Нікопольського відділу поліції виявили нелегальний алкоголь у магазинах міста. А у місцевої 79-річної жительки вони вилучили самогон та апарат для його виготовлення.

Про це повідомляють у ГУНП в Дніпропетровській області.

Поліцейські виявили два магазини, де без ліцензії продавали алкогольні напої. На власників складено адміністративні протоколи за Статтею 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). А товар було вилучено.

Також дільничним інспекторам нерідко скаржилися мешканці міста на 79 -річну сусідку, яка вдома виготовляла самогон. Коли правоохоронці навідалися до пенсіонерки, та видала їм самогонний апарат та самогон, який було знищено при свідках. Жінка сказала правоохоронцям, що самогон виготовляла і зберігала лише для власного вжитку.

По даному факту складено протокол про адміністративне правопорушення за Статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення. Санкція Статті передбачає штраф від 51 до 170 гривень.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: