Skip to content

Рятувальники провели навчання з підвищення ефективності застосування переносних пожежних димовсмоктувачів (ФОТО, ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

29 березня на базі 25-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області було проведено заняття в теплодимокамері з використанням димососів та пристроїв димовидалення.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС в області.

До проведення занять було залучено начальників та заступників підрозділів 8-го державного пожежно-рятувального загону, начальників караулів з допуском до самостійного виконання обов’язків керівника гасіння пожежі, а також співробітників оперативно-координаційного центру Головного управління.

Метою даного заходу стало підвищення ефективності застосування переносних пожежних димовсмоктувачів, які застосовують ланки  газодимозахисної  служби для  осадження  продуктів  горіння,  покращення  видимості та зниження температури  в  приміщеннях під час ведення оперативних дій в умовах пожежі.

Також було відпрацьовано новий спосіб  використання  переносних  пожежних  димовсмоктувачів  разом  із  пристроєм  для  подачі  тонкорозпиленої  води,  щоб  уникнути  негативних наслідків  пожежі.

Для пожежних-рятувальників такі заняття є вкрай необхідними, адже від уміння кожного окремого бійця використання димовсмоктувача для  осадження продуктів горіння  і зниження температури є важливою складовою для успішного виконання поставлених задач, і, відповідно, збереження людського життя.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: