Skip to content

З вогню пожежні врятували молоде подружжя та їхню п’ятимісячну доньку (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

28 березня о 05:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку на вулиці В. Котика міста Кривий Ріг.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в області.

За вказаною адресою було направлено чергові відділення 16-ї та 12-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпрпетровській області.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що пожежа виникла у двокімнатній квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники одразу приступили до ліквідації пожежі.

Під час ліквідації події вогнеборці із задимленого середовища врятували трьох мешканців однієї з квартир на четвертому поверсі, котрі не встигли самостійно вийти на свіже повітря. Таким чином, рятувальники вивели сходовою клітиною на свіже повітря молоде подружжя — чоловіка та жінку 1991 та 1987 років народження відповідно, а також їхню п’ятимісячну доньку винесли на руках.

Локалізували пожежу вогнеборці о 05:45, а повністю ліквідували о 05:52. Вогонь пошкодив домашнє майно в одній із кімнат на площі 20 м2.

Внаслідок пожежі загиблих та травмованих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Всього до пожежно-рятувальних робіт було залучено 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: