Skip to content

Підроблені посвідчення СБУ, паспорти, а також зброю та наркотики виявили поліцейські у членів злочинного угрупування (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Під час спецоперації із залученням спецпризначенців «КОРДу» було проведено 4 санкціоновані обшуки у складських приміщеннях та за місцем мешкання членів злочинного угрупування.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Зокрема, правоохоронці вилучили 6 кг психотропної речовини «амфетамін», вартість якої за цінами чорного ринку становить 3 млн гривень. Крім цього, було вилучено 5 кг забороненої в обігу хімічної речовини «фенілнітропропен» вартістю 45 тис. гривень, різноманітні прекурсори, обладнання для виготовлення психотропних речовин.

Також організатор та учасник злочинного угрупування зберігали ручний кулемет Дегтярьова, 6 пістолетів Макарова, 2 автомати Калашникова, 3 гвинтівки, близько 500 набоїв різного калібру.

До того ж під час обшуків були виявлені 40 підроблених паспортів громадянина України, технічні паспорти на автомобілі, державні знаки, 2 підроблених посвідчення працівників СБУ і банківські картки.

Наразі всі виявлені речі вилучено та направлено на дослідження. В рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тривають обшуки у м. Кривий Ріг.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: