Skip to content

10 ударів молотком по голові — друзі разом попили пива

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Тіло померлого виявив його батько, який відчинив запасними ключами двері квартири. Коли він зайшов у вітальню, то побачив свого сина з розбитою головою.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в області.

21 лютого до поліції Кам`янського надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по проспекту Аношкіна знаходиться труп 32-річного чоловіка.

Як виявилося, близько 17:30 батько відкрив двері в квартиру своїм ключем, пройшов на кухню, зробив собі каву, а вже потім виявив в одній з кімнат мертвого сина. При цьому на голові у потерпілого лежала подушка, а поруч була калюжа крові. Чоловік викликав «швидку», яка по приїзду констатувала смерть потерпілого. Пізніше експерти встановили, що потерпілому було нанесено 10 ударів в область голови твердим тупим предметом.

Завдяки проведеним оперативним заходам через дві доби поліцейські встановили і затримати підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився 30-річний близький друг потерпілого.

За словами зловмисника, в цей день друзі зустрілися випити разом пиво. Раптово між ними виникла суперечка, в ході якої потерпілий, зі слів підозрюваного, запропонував йому спаринг. Справа в тому, що потерпілий був спортсменом, у нього в квартирі навіть одна з кімнат була обладнана під спортзал. Спочатку спаринг був схожий на гру, однак потім підозрюваний злякався за своє життя, так як був значно меншим та слабкішим за друга і вирішив відбиватися тим, що перше попадеться під руку. На подив, під руку попався молоток, яким він і завдав удари своєму другові в голову. Після цього, прикривши голову приятеля подушкою, він дістав з його кишені ключі від квартири. Зачинив двері і відправився додому, а по дорозі викинув ключі і молоток.

Про даний випадок чоловік нікого не повідомив із близьких. Протягом двох днів чоловік поводився спокійно. Навіть ніхто з родичів не помітив нічого дивного в його поведінці. Він раніше не судимий, має сім`ю, працює на одному із підприємств міста. З потерпілим працювали разом.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (вбивство). Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: