Skip to content

Під час застілля батько двічі вдарив сина ножем в живіт

Юлия Мухина

Юлия Мухина

25 лютого близько 3-ї ночі на території Саксаганського району під час застілля між батьком та сином виник конфлікт, який закінчився трагічно. Батько вдарив сина ножем у живіт. Син залишився живим.

Співробітники поліції встановили, що все відбувалося в будинку по вул. Тесленка. 24 лютого близько 20.00 потерпілий розпивав спиртні напої зі своїм батьком. Приблизно о 2-ій ночі внаслідок тривалого вживання оковитої між батьком та сином виникла сварка на ґрунті алкогольного сп’яніння. Батько схопив зі столу кухонний ніж та наніс два удари сину в живіт. Потерпілому одразу стало погано, тому він самостійно викликав собі швидку допомогу. Чоловіка було госпіталізовано до міської лікарні.

За даним фактом слідчив відділом Саксаганського відділення поліції були внесені відомості до ЄРДР за ч. 1. ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

За вчинення даного кримінального правопорушення співробітники поліції затримали батька постраждалого — 62-річного місцевого пенсіонера. Свій вчинок він пояснити не може. Наразі слідчі дії за даним фактом тривають. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: