Skip to content

У Дніпрі затримали велику партію сурогату

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Працівники муніципальної поліції Дніпровської міськради виявили півтори тонни сурогату.

Про це повідомили у КП « Муніципальна поліція».

Сурогат виявили інспектори, які щодня проводять роботу з виявлення місць стихійної торгівлі, здійснюють перевірку торгівельних кіосків з підакцизними товарами, а також виявляють місця торгівлі сурогатним алкоголем.

Робочі групи разом із представниками обласної податкової поліції цього разу перевіряли мережу так званих «Закусочних». Було прийнято рішення провести рейд і по тих об’єктах, де раніше вже виявляли незаконну реалізацію алкогольних напоїв. За оперативними даними, було зафіксовано повторні факти реалізації фальсифікованого алкоголю.

«Цинічність таких «горе – підприємців» вражає. Окрім того, що вони торгують алкоголем біля житлових будинків, вони пропонують своїм клієнтам сурогатний алкоголь сумнівної якості. Більш того, після виявлення таких фактів, складення протоколів, накладання штрафу, конфіскації продукції та інших процедур, через деякий час ситуація повторюється. Тому для нас було важливим виявити не тільки місця такої торгівлі, а й встановити постачальника сурогату», — каже директор КП «Муніципальна поліція». «Тож після проведеної нами аналітичної роботи результат такий – інспекторами муніципальної поліції виявлено постачальника і вилучено півтори тони сурогатного алкоголю»- зазначає керівник КП «Муніципальна поліція».

Всі матеріали передані до Дніпропетровської обласної податкової поліції. За попередніми даними, цей алкоголь може становити загрозу для життя і здоров’я споживачів. За данним фактом розпочато кримінальне провадження.

Співробітники КП « Муніципальна поліція» звертаються до дніпрян з проханням повідомляти службу про діяльність «наливайок», поширення сурогатного алкоголю в торгівельних мережах за телефоном: (056) 745-13- 06. І ні в якому разі не купувати алкогольні напої невідомого походження, без марок акцизного податку, у сумнівних точках продажу, а також попередити своїх знайомих про тяжкі наслідки вживання фальсифікату та бути пильними.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: