Skip to content

Рятувальники перевірили місця можливого виникнення заторів на водоймах (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Увага Повень та льодохід !
Одна із найбільш  небезпечніших стихій в світі є вода, яка в свою чергу підіймається на поверхні землі під час танення  снігу, дощу затоплює населені пункти, присадибні ділянки та дороги.

Для недопущення виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з можливим пропуском льодоходу, повені та паводків у весняний період 2017 року працівниками Дніпровського районного сектору ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, спільно з представниками Дніпровської районної державної адміністрації проведено перевірку місць можливого виникнення заторів та заторних явищ на річках Дніпровського району.

Під час проведення заходу організовано взаємодію з управлінням водного господарства, та іншими районними спеціалізованими службами цивільного захисту щодо спільних дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливим затопленням чи підтопленням.

Також, балансоутримувачам запропоновано привести в готовність гідротехнічні споруди, мости та очистити від сміття кювети, трубо переїзди, придорожні канали, дренажні системи і системи зливної каналізації для відводу талих та дощових вод в населених пунктах в умовах можливого паводку.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: