Skip to content

Наркопритон, де виготовляли «крокодил», правоохоронці закрили (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Днями співробітники відділу кримінальної поліції Кам’янського відділу поліції спільно зі співробітниками прокуратури Кам’янського провели санкціонований обшук в квартирі 48-річного жителя Кам’янського, раніше судимого за крадіжки.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

З’ясувалося, що господар оселі надавав своє житло наркозалежним для виготовлення та вживання наркотичних засобів.

Під час обшуку в квартирі були виявлені інгредієнти і різні ємності для виготовлення наркотичної речовини «дезоморфін», тобто «крокодил», медичні шприци різного об’єму із залишками «дезоморфіну».

Також під час обшуку в квартирі знаходилася 42-річна місцева жителька, раніше судима за наркотики. Правоохоронцям вона пояснила, що господар квартири — її знайомий, до якого вона приходить для того, щоб виготовити і вжити наркотичну речовину «дезоморфін».

Ще в квартирі було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження вагою близько 10 грам. Правоохоронцям чоловік пояснив, що це марихуана, яку він самостійно виготовив з листя конопель для особистого вживання.

Усе вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом було внесено відомості в ЕРДР за ч. 1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 КК (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: