Skip to content

Чоловік, знаходячись у зоні АТО, незаконно придбав зброю — 18 гранат (РПГ), 262 патрони та пістолет

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Вироком апеляційного суду Дніпропетровської області 44-річного чоловіка визнано винним у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ч.1 ст.263 КК України), та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури України в Дніпропетровській області.

Так, обвинувачений, знаходячись у зоні проведення антитерористичної операції, незаконно придбав зброю – 18 реактивних протитанкових гранат (РПГ), 262 патрони різного калібру, самозарядний пістолет з двома магазинами набоїв до нього, ще 17 гранат та стільки ж запалів до них.

Свій «скарб» зловмисник перевіз на Дніпропетровщину та зберігав у будинку, де мешкав, а також у своєму автомобілі. Під час проведення обшуку цієї автівки на одній з автозаправних станцій у Дніпрі правоохоронці вилучили 18 протитанкових гранат.

Вказаний вирок суду підсудний намагався оскаржити, подавши касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, проте суд, погодившись з доводами державного обвинувачення, залишив вирок у силі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: