Skip to content

Прокуратурою попереджено спробу заволодіння майном комунального підприємства на суму 24 млн грн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Дніпропетровський апеляційний господарський суд підтримав позицію прокуратури області та скасував рішення суду першої інстанції, яким з комунального підприємства міста незаконно стягнуто фіктивну заборгованість у сумі 24 млн грн, чим в черговий раз попереджено звернення стягнення на майно територіальної громади Дніпра.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Так, у жовтні 2016 року рішенням господарського суду Дніпропетровської області зобов’язано комунальне підприємство, в господарському віданні якого перебуває ряд об’єктів комунальної власності, сплатити товариству з обмеженою відповідальністю неіснуючий борг на суму 24 млн грн, право на стягнення якого у позивача виникло на підставі угоди про переуступку заборгованості за нібито придбані ще у 2007 році товари – будівельні матеріали, які фактично підприємством не закупались.

Суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокуратури щодо не підтвердження належними доказами існування заборгованості. Таким чином прокуратурою попереджено незаконне стягнення вказаних грошових коштів з комунального підприємства.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: