Skip to content

На Слобожанському проспекті в Дніпрі відкрили відремонтований четвертий вихід із підземного переходу (ФОТО)

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Підземний перехід на перехресті Слобожанського проспекту та вул. Калинової запрацював на повну потужність. 31 грудня тут відкрили останній з чотирьох запроектованих виходів. Якість виконання робіт перевірив в.о. міського голови Михайло Лисенко.

Раніше четвертий вихід із підземного переходу на перехресті Слобожанського проспекту та вул. Калинової не працював взагалі і був закладений цегляною стіною. Довгі роки за недобудову ніхто не брався. Тепер повноцінна робота підземного переходу розвантажить пішохідний потік і зробить рух на проспекті безпечнішим.

«Ми перенесли велику кількість комунікацій, які заважали добудувати перехід раніше. Тут проходив напірний колектор і велика кількість силових кабелів. За завданням мера Дніпра нам вдалося виконати всі роботи в стислі терміни – протягом чотирьох місяців», — сказав Михайло Лисенко.

У добудованому виході з підземного переходу облаштували стіни, підлогу, стелю та реконструювали службове приміщення.

Також за словами Михайла Лисенка, у 2017 році мерія планує почати будівництво тунелю на перехресті вул. Березинської і вул. Донецьке шосе. «Ми плануємо весь транзитний транспорт, який заходитиме в місто, пустити через підземні тунелі», — додав посадовець.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: