Skip to content

В режимі відеоконференції відбулась нарада зі співробітниками територіальних підрозділів ДСНС України (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

В ДСНС України напередодні Новорічних та Різдвяних свят під керівництвом Голови ДСНС України відбулася нарада зі співробітниками територіальних підрозділів у режимі відеоконференції.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Голова ДСНС України Микола Чечоткін звернувся до всього особового складу та подякував за ту сумлінну роботу, яка була проведена впродовж всього 2016 року.

“Підрозділи ДСНС переведені на посилений режим несення служби. Цілодобово на чергуванні буде перебувати близько 7,5 тисяч рятувальників та 2 тисячі одиниць пожежно-рятувальної та аварійної техніки. Буде здійснюватися постійний моніторинг ситуації в країні для оперативного реагування на пожежі та інші небезпеки. Я звертаюся до всіх керівників на місцях також контролювати обстановку у регіонах і у випадку ускладнення ситуації негайно реагувати”, — зазначив Микола Чечоткін.

Начальник Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Андрій Кульбач провів інструктаж стосовно чергування в складі мобільної та оперативних груп у святкові дні та привітав присутніх з наступними святами, побажав щоб наступний рік приніс в їх оселі добро і радість, щастя та здоров’я, здійснення надій та заповітних бажань.

Під час наради офіцери Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та його структурних підрозділів отримали чергові спеціальні звання.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: