Skip to content

Магнітні бурі в січні

Юлия Мухина

Юлия Мухина


1 січня – невелика буря; 2 січня – сильна буря; 3 січня – невелика буря; 6 січня – сильна буря; 7 січня – невели- ка буря; 8 січня – невелика буря; 10 січня – сильна буря; 11 січня – невелика буря.

Зрозуміти, чи ви метеозалежні, досить просто, достатньо згадати, як реагує ваш організм на різкі зміни погоди. Якщо в такі дні відчувається дратівливість, головний біль або підвищений тиск, то магнітні бурі також організм зустріне не кращим чином.

Зміни сонячної активності негативно впливають на метеозалежних людей, загострюючи їхні хронічні захворювання, підвищуючи тиск і в цілому погіршуючи самопочуття. Тож знати графік магнітних бурь украй корисно, адже можна підготуватися і захистити себе.

Наш організм починає відчувати геомагнітні бурі ще за день-два, тож готуватися до них краще заздалегідь, слід відмовитися від алкоголю і куріння, а також від смаженої і жирної їжі. В цілому лікарі рекомендують у дні сонячної активності не переїдати і в жодному разі не перепрацьовувати, а головне — мінімум стресу і негативної інформації. Більше відпочивайте і вживайте здорову їжу.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: