Skip to content

У Дніпровському ЦПМСД № 3 презентували першу в місті електронну чергу до лікаря (Фото)

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Новацію, яка працює в тестовому режимі журналістам представили виконувачка обов’язків заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило, директор департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міськради Андрій Бабський та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Ольга Ральченко.

«Те, що перша реєстратура запрацювала в електронному режимі – крок вперед, який ми зробили при великій підтримці лікарів, — наголосила Яніка Мерило. —  Немає сумніву, що всім набагато зручніше працювати з електронною системою. Насправді, це тільки початок – вже в наступному році ми плануємо запустити електронну картку пацієнта».

Відтепер пацієнти можуть записатися до лікаря через Інтернет і вже перед прийомом підійти до реєстратури й забрати талон.

«Міський голова Борис Філатов ставить перед нами, своєю командою, основним завданням поліпшити рівень життя мешканців міста, — зазначив  Андрій Бабський. — І це якраз той приклад, коли таке завдання виконується. Це пілотний проект. Ми хочемо навчитися самі, навчити наших працівників і в подальшому втілювати в життя такі системи в інших амбулаторіях».

Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3 обслуговує майже 64 тисячі мешканців Дніпра. Раніше талони на прийом працівники реєстратури виписували від руки. Тепер користуються комп’ютерами, а талони друкують, як чеки. У кабінетах сімейних лікарів – теж нова техніка. З її допомогою медики можуть стежити, хто записався до них на прийом.

«Це дійсно великий крок вперед, — наголосила  Ольга Ральченко. — Ми працюємо в ХХІ столітті, тому на прийом можна записатися онлайн. При цьому і сама реєстратура, і телефонна лінія у нас працює в звичайному режимі. Тож люди, які не можуть записатися через Інтернет, також мають змогу отримати талон».

Записатися на прийом до Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 можна на сайті https://reestratura.com/

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: