Skip to content

Вночі невідомі вірвались до квартири пенсіонерів, побили та пограбували їх (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

23 грудня до Металургійного відділення поліції звернувся 67-річний місцевий чоловік та повідомив про вчинений відносно нього та його дружини злочин.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Співробітники поліції встановили всі обставини злочину. Зі слів пенсіонера, о 01.00 ночі у двері його квартири, розташованої по вул. Вокзальній, постукала невідома дівчина. Чоловік спросоння відкрив двері — в цей же час у приміщення ввірвалось двоє незнайомих молодиків та жінка.

Останні одразу збили потерпілого з ніг, повалили на підлогу та почали наносити удари в голову та по тілу, після чого, погрожуючи сокирою, заволоділи 3500 гривень, телевізором, трьома мобільними телефонами та банківською карткою.

Після цього нападники обшукували всі меблі в квартирі, однак інших грошей не знайшли, тож вирішили зняти кошти з банківської карти 67-річного власника квартири. Шляхом погроз та побиття вони дізналися пін-код потерпілого. Досягнувши цілі, один із зловмисників зняв кошти та повернувся до квартири, де знаходились його пособники, які розпивали алкоголь. На світанку компанія розбійників пішла з квартири, прихопивши побутову техніку.

Криворізькі поліцейські оперативно виявили та затримали групу зловмисників. Ними виявилися троє місцевих жителів: 33-річний раніше судимий за крадіжку чоловік, не судимий 27-річний чоловік і 31-річна спільниця. Свою провину останні визнають, пояснюючи, що здійснили даний злочин з метою наживи.

За даним фактом слідчим відділом Металургійного відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Зловмисників було затримано в порядку статті 208 КПК України. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Горе-розбійникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Шановні громадяни! Будьте обачні, не відчиняйте двері незнайомим, особливо у нічний час.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: