Skip to content

Увага! На території Дніпропетровщини стан підвищеної аварійності на дорогах

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

За минулі вихідні на території області сталися дві жахливі автопригоди в яких дві людини загинули та три отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомили у відділі управління превентивної діяльності Головного управління нацполіції у Дніпропетровській області.

Так, 25 грудня, близько 13.30, водій автомобіля «Opel Kadett», рухаючись  зі сторони міста Запоріжжя в напрямку Дніпра, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував погодні умови і дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz GLE 250», який рухався в зустрічному  напрямку.
Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Kadett» загинув на місці пригоди, водій автомобіля «Mercedes-Benz GLE 250» отримав тілесні ушкодження.

Цього ж дня, близько 03 години 30 хвилин, в селі Високе Томаківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула людина. За попередніми даними, водій «Volkswagen», рухаючись зі сторони селища Мирове  в напрямку села Новомиколаївка, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням внаслідок чого з’їхав в правий походу руху кювет де скоїв наїзд на нерухому перешкоду опору ЛЕМ.

Внаслідок автопригоди пасажир автомобіля «Volkswagen» загинув на місці, водій та ще один пасажир отримали тілесні ушкодження.

Поліція Дніпропетровщини вкотре закликає всіх водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Ні в якому разі не перевищуйте швидкісний режим, не виконуйте невиправданих маневрів, завжди оцінюйте дорожню обстановку та погодні умови, не піддавайте випробуванням власну долю і долю людей, які можуть стати жертвами вашої легковажності.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: