Skip to content

Загід Краснов підтвердив договірняк з депутатами з дніпровської фракції БПП

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Депутат Дніпровської міської ради з фракції «Громадська сила» Загід Краснов фактично підтвердив переписку з колегами з фракції «Блок Петра Порошенка – «Солідарність», в якій він дякував їм за зрив голосування щодо концепції впорядкування ринку зовнішньої реклами в місті, яку розглядали на сесії 21 грудня.

«Кому не встиг подякувати по телефону, кажу зараз – дякую», – написав Загід Краснов на своїй сторінці у Facebook, коментуючи результати засідання.

Нагадаємо, вчора видання «Днепр. Новости online» повідомило, що Загід Краснов «купив» представників фракції БПП, щоб зірвати голосування за нові правила розміщення зовнішньої реклами. Одразу після того, як відповідне питання виключили з порядку денного 17-ї сесії, він просто в сесійній залі почав розсилати sms-повідомлення зі словами вдячності за саботування. Вони адресувалися, зокрема, Максиму Кучугурі («Блок Петра Порошенка – «Солідарність») та куратору депутата Северина Маринчука на ім’я Герман. Також у повідомленнях видно переписку з головою Дніпропетровської обласної ради від «Блоку Петра Порошенка» Глібом Пригуновим, який пізніше назвав фото, наведені виданням, несправжніми.

Як повідомляли ЗМІ, пан Краснов та його однопартійці мають майнову та підприємницьку зацікавленість на рекламному ринку. Між тим, боротьба з незаконною рекламою в Дніпрі – актуальне питання для його мешканців, адже наразі місто захаращене рекламними конструкціями різних видів і форм. Чимало з них встановлювалися з грубими порушеннями правил безпеки. Деякі носії розміщували навіть на опорах високовольтних ліній та на небезпечних ділянках дороги. Хаотичне розташування білбордів та сітілайтів псує зовнішній вигляд вулиць і архітектурних пам’яток міста.

Нова концепція мала на меті запровадити єдиний підхід до роботи ринку зовнішньої реклами. У проекті документа, зокрема, передбачений поділ території міста на умовні 5 зон з урахуванням особливостей забудови. Концепція також забороняє розміщення рекламних носіїв в історичній частині Дніпра.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: