Skip to content

Борис Філатов запросив офіцера-учасника АТО опікуватися в мерії напрямом роботи з людьми, які мають обмежені фізичні можливості

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Міський голова Дніпра Борис Філатов запропонував офіцеру-учаснику АТО Максиму Музиці приєднатися до своєї команди та опікуватися в мерії напрямом роботи з людьми, які мають обмежені фізичні можливості.

Про нове кадрове рішення мер Дніпра повідомив на своїй сторінці в соцмережі. Наразі відомо, що Максим Музика погодився на пропозицію та готовий переїхати зі столиці, щоб працювати в Дніпрі.

«Максиму Музиці запропоновано приєднатися до команди Дніпровської мерії у роботі з людьми, які мають обмежені фізичні можливості. Він погодився і переїжджає з Києва до Дніпра», – написав Борис Філатов.

Керівник міста також подякував колегам з фракції «УКРОП» у міській раді за спільну роботу.

«У мене – найкраща фракція в усій Україні. Я зберу найкращих людей. Точніше, вони вже поруч», – йдеться в дописі.

Довідка. Максим Музика – активний учасник Майдану. Під час Революції гідності організував безкоштовні курси самозахисту для журналістів і активістів. З початком російської агресії в Криму та на сході країни допомагав українським військовим. Стояв біля витоків відомої волонтерської організації «Народний тил».

Влітку 2014 року добровольцем пішов на фронт і відразу ж потрапив на штурм Савур-Могили в складі добровольчої розвідгрупи Героя України Ігоря Гордійчука. У жовтні 2014 року, під час перебування в новому терміналі Донецького аеропорту, потрапив в об’єктив фотокореспондента Los Angeles Times Сергія Лойка і послужив прототипом одного з героїв його роману «Аеропорт». У 2015 році був мобілізований як офіцер запасу і до кінця квітня 2016 року служив командиром групи спецназу 73-го МЦСО. Був поранений. Нагороджений державною нагородою – медаллю «Захиснику Вітчизни». Також є автором збірки поезії «Тихотворіння» і книги «Савур-Могила: військові щоденники».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: