Skip to content

Команда «Королеви Дніпра» перемогла в усіх трьох поєдинках другого туру Чемпіонату України з хокею серед жінок

Людмила Гейко

Людмила Гейко

16-18 грудня Дніпро приймав другий тур Чемпіонату України з хокею серед жінок. Змагання проходили на Льодовій арені.

— Наше місто вперше приймає такий чемпіонат. Ми доклали максимум зусиль, щоб провести змагання на достойному рівні. Дніпро представляє молода, але, в той же час, амбіційна команда – Dnepr Queens («Королеви Дніпра»). Для дівчат це – перші змагання такого рівня, тому, звісно, бажаємо їм перемоги, а глядачам – насолоди від гарної гри, – сказав начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

За перемогу в другому турі Чемпіонату України боролися також команди «Україночка» (м. Київ), «Пантери» (м. Харків), «Лавина» (м. Кременчук).

Перед початком першої гри капітан «Королев Дніпра» Тетяна Ткаченко розповіла, що команда створена лише в жовтні цього року.

— Наші дівчата – у чудовій фізичній формі й налаштовані лише на перемогу. А загалом у нашому місті багато талановитих хокеїсток, котрим потрібна ця команда. Я в минулому займалася фігурним катанням, тому з радістю знову реалізовую себе на ковзанах, – розповіла Тетяна Ткаченко.

За результатами гри першого дня змагань між командами «Королеви Дніпра» (м. Дніпро) – «Україночка» (м. Київ) виграла дніпровська команда з рахунком 6:1. У складі «Королев Дніпра» чотири шайби закинула Олена Ткачук.

Дніпровки святкували перемогу й у двох інших матчах: у другий день змагань «Королеви Дніпра» перемогли команду «Пантери» з рахунком 9:0, а в завершальній грі туру здобули перемогу над «Лавиною» з рахунком 20:0.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: