Skip to content

Волонтери проти ґаджетозалежності (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Волонтерський центр ДНУ імені Олеся Гончара презентував власний досвід діяльності щодо зниження ступеня ґаджетозалежності серед школярів міста. Круглий стіл «Волонтерство у контексті превенції ґаджетозалежності» проходив до Міжнародного дня волонтера.

Про це повідомили в прес-службі вишу.

На захід завітало керівництво, студентський та волонтерський актив університету, представники міської ради, громадських молодіжних організацій.

Цього року за сприяння управління освіти департаменту гуманітарної політики міської ради та за активної участі Дніпропетровської обласної благодійної організації «Ангел дитинства» і студентів-волонтерів Центру соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ був запроваджений і успішно здійснений навчально-дослідницький проект «Жити реально – жити здорово!» у 17 загальноосвітніх навчальних закладах міста.
Автор і розробник проекту «Жити реально – жити здорово!», студент факультету психології ДНУ Станіслав Брижак зацікавив аудиторію емоційною розповіддю про хід виконання та результати проекту. Студенти ДНУ, реалізовуючи проект, виявили, що понад 63% дітей не уявляють свого життя без ґаджетів. За час реалізації проекту волонтери вчили дітей альтернативному дозвіллю, мобільному етикету, прагнули вдосконалити комунікативні й організаторські здібності старшокласників.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: