Skip to content

У Дніпрі депутат міської ради проголосував за надання своєму підприємству земельної ділянки у центрі міста

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури області та скасував рішення суду першої інстанції, яким закрито адміністративне провадження відносно директора одного з департаментів Дніпропетровської міської ради за скоєння адміністративного корупційного правопорушення за ч.2 ст.172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури України в Дніпропетровській області.

Так, у червні 2016 року директор одного з департаментів – депутат Дніпропетровської міської ради – приймав участь у голосуванні за надання товариству з обмеженою діяльністю дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки по проспекту Яворницького у Дніпрі для фактичного розміщення нежитлових приміщень. Встановлено, що засновником та кінцевим бенефіціарним власником товариства є вказаний посадовець, чим порушується Закон України «Про запобігання корупції».

На постанову Бабушкінського районного суду Дніпра про закриття адміністративного провадження прокуратура внесено апеляційну скаргу, яку у подальшому було задоволено та визнано депутата винним у скоєнні вказаного адміністративного правопорушення.

Крім того, прокуратурою області наразі готується подання до Дніпровської міської ради про скасування рішення щодо надання вказаному товариству дозволу на розробку зазначеної документації.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: