Skip to content

У Дніпрі Фабрика святого Миколая чекає на помічників

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

Підготовка до найулюбленішого свята дітей — у самому розпалі. На Фабриці святого Миколая, що нинішнього року розташувалась на вул. Володимира Мономаха, 17 (Дніпровська флотилія), пакують та підписують подарунки, які 19 грудня відправляться до дітей з малозабезпечених сімей, переселенців, інвалідів, дітей загиблих воїнів АТО.

— Працюємо, як завжди, однією командою, — каже керівник фабрики Тетяна Дробот. — Багато волонтерів приходять до нас щороку, але є й багато новеньких.

Сьогодні, 10 грудня, волонтери не тільки формували подарунки, а й приймали їх.

— Люди приходять, розпитують, як можна допомогти, — розповіла керівник БФ «Твори добро» Ніна Медведєва. — Деякі майже відразу повертаються, вже з іграшками або солодощами.

На відкриття фабрики прийшла й відомий дніпровський волонтер Дар’я Андрусенко-Якотюк із сином Глібом.

— Я добре розумію, як потрібна така увага дітям, як вони чекають на подарунки, дійсно, як на чудо, — сказала вона. — На жаль, не всі діти мають змогу отримувати подарунки навіть у свята, але ми в змозі подарувати їм свято, допомогти,. Це можна зробити прямо тут і зараз — на фабриці святого Миколая.

Якщо Даша вже не вперше бере участь в акції «Миколай про тебе не забуде», то члени Дніпровського мотоклубу Daredevils MCC — волонтери-новачки.

— Ми раді, що сьогодні знаходимось саме тут, це чудова нагода згадати про свято, про дитинство і водночас зробити добру справу, — кажуть вони.

Є така нагода у всіх дніпрян: фабрика святого Миколая працюватиме до кінця тижня — приходьте!

Загалом цього року волонтери в рамках акції «Миколай про тебе не забуде» планують привітати близько 1,5 тисячі дітей пільгових категорій.

Євгенія Рождественська

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: