Skip to content

Батьки дніпровських школярів зможуть вносити й контролювати благодійні внески через казначейство

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Про це повідомив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

 

«Одне з перших завдань, яке ми ставимо перед Педагогічною радою, яка запрацювала при міському голові, є відкриття благодійного рахунку в казначействі, — наголосив він. – Подібне рішення прийшло не випадково. Ми отримали півтори тисячі скарг від батьків на те, що вони не  знають, куди витрачаються кошти, які вони здають на потреби школи. А коли благодійна допомога буде надходити  офіційно, чер

unnamed-1ез казначейство, батьки зможуть бачити, на які потреби вона йде. І таким чином, звичайно, контролювати гроші шкільної громади. Зможуть батьки спільно також вирішувати і те, куди спрямовувати благодійні внески. Був випадок, коли за зібрані батьками кошти відремонтували кабінет директора та учительську. Батьки ж вважали, що треба було спрямувати їх на вирішення більш термінових проблем. Час, коли коштами розпоряджалися окремі люди — пройшов.

Міська Батьківська рада здійснюватиме багато важливих функцій. Це буде не лише контроль за харчуванням дітей, а й за тим, як педагоги ставляться до вихованців, а найголовніше – за тим, куди витрачаються батьківські гроші.

».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: