Skip to content

У Дніпровській міськраді відбулося свято до Дня Збройних Сил України

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

6 грудня у Дніпровській міській раді відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України. Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за свободу і незалежність України.

Привітав військовослужбовців заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Наша країна пишається своїм військом і довіряє йому, — сказав він. — Фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла випробування, зміцніла, набула бойового досвіду і впевненості у своїх силах. З гордістю можна сказати, що наша армія — одна з найпотужніших у Європі, і в цьому ваша заслуга. Міська влада Дніпра відкрита й завжди готова вам допомогти».

Радник міського голови з питань АТО Юрій Федотов підкреслив, що народ України пишається своїми військовослужбовцями-захисниками.

«Українська армія має сильний потенціал — це здобуток мільйонів українців, патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії. Робитимемо все, щоб бути найкращими», — сказав він.

Представники міськради вручили нагороди — пам’ятні медалі «Захиснику України», почесні грамоти міської ради та подяки міського голови — за сумлінну службу, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм, мужність і героїзм, вагомий особистий внесок у збереження територіальної цілісності та суверенності держави військовим, ветеранам АТО, воїнам-інтернаціоналістам, представникам громадських об’єднань.

Також військових привітали зі святом представники ОК «Схід», лауреат всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Сергій Бойко та ін.

Євгенія Рождественська

img_6625

img_6591 img_6608 img_6618 img_6640

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: