Skip to content

У Дніпрі стартувала благодійна акція «Миколай про тебе не забуде»

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

mykolПро це на прес-конференції повідомила координатор акції Ніна Медведєва.

— Наша мета — допомогти кожній дитині повірити в чудо, — сказала вона.

Благодійна акція проводиться в нашому місті вже сьомий рік поспіль задля допомоги дітям з малозабезпечених сімей, інвалідам, дітям загиблих воїнів АТО і переселенців. Під час її проведення діти, яким батьки не в змозі підготувати подарунки до Дня святого Миколая, отримують їх з рук його помічників — «миколайчиків».

Уже зараз проводяться семінари для волонтерів, які зголосилися взяти участь у акції. Також у супермаркетах будуть працювати майданчики для збору подарунків. Пакуватимуть їх на Фабриці святого Миколая, а 17-19 грудня розвезуть дітям. До акції, крім Дніпра, також долучилися Павлоград і Кривий Ріг.

— 1 грудня о 19-й годині у «МахноПабі» почнеться благодійний концерт за участі відомих дніпровських гуртів «Натоліч», «АНЕСТЕZІЯ», «VIDVERTO» та «Alba gu Brath», — розповіла організатор благодійного концерту, клавішник групи «АНЕСТЕZІЯ» Юлія Калантай. — Можна купити вхідний квиток або принести подарунок дитині.

Це може бути м’яка іграшка, спортінвентар, прикраси для волосся, солодощі, канцтовари, розвиваючі ігри тощо. До речі, приносити подарунки можна безпосередньо на Фабрику за адресою: вул. Володимира Мономаха (колишня Московська), 17. Але попередньо дзвоніть 096-933-40-36 (Ніна). Якщо у вас є бажання стати волонтером, телефонуйте за цим же номером.

Також у рамках акції 4 грудня пройде парад «миколайчиків», а 19-го волонтери вийдуть на вулиці міста, щоб власноруч зробленими листівками та сувенірами привітати зі святом городян.

— Минулого року святий Миколай приніс подарунки більше ніж тисячі дітей з малозабезпечених та родин пільгових категорій, — наголосила Ніна Медведєва. — Цього року нам дуже хотілося б привітати ще більше. Але без допомоги благодійників не обійтися. Долучайтеся, Фабрика святого Миколая чекає саме вас!

Наталія Адамович

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: