Skip to content

Фахівці Служби порятунку «101» проводять профілактичні бесіди (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b4%d1%81%d0%bd%d1%8124 листопада представники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області вийшли на центральні вулиці міста, аби попередити городян про небезпеку, яка криється в будь-якому обігрівальному приладі – будь-то електричне або газове опалення.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України в Дніпропетровській області.

З перехожими було проведено розмову щодо відповідального ставлення до правил пожежної безпеки в побуті. Кожен повинен розуміти, що недбалість може призвести до великого лиха, яке в свою чергу завдасть шкоди здоров’ю та життю людей, не кажучи про завдану шкоду майну.

%d0%b4%d1%81%d0%bd%d1%812

Також, вогнеборці пояснили мешканцям, що саме вони несуть відповідальність за справність електро та газових приладів в їх домівках.

При розмові з городянами рятувальники кожного разу нагадували номер телефону Служби порятунку «101» та закликали, що у разі виявлення пожежі слід негайно телефонувати до вогнеборців та не гаяти ні хвилини часу.

По завершенню спілкування фахівці рятувальної справи вручали пам’ятні листівки, на яких розміщена інформація про перші дії при виникненні пожежі.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: