Skip to content

16-й тур чемпіонату України: в Дніпро їдуть «Ворскла» і «Шахтар»

Марианна Стец

Марианна Стец

16-й тур чемпіонату України розпочнеться і закінчиться матчами в Дніпрі. Спочатку «Сталь» поміряється силами з полтавською «Ворсклою», а потім «Дніпро» зіграє з донецьким «Шахтарем».

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

«Сталь» — «Ворскла». 26 листопада о 14:00. Стадіон «Метеор» (Дніпро). Арбітр: Іван Бондар. Пряма трансляція на каналі «Футбол 2».

«Дніпро» — «Шахтар». 27 листопада о 19:30. Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро). Арбітр: Ярослав Козик. Пряма трансляція на каналі «2+2».

Черговий тур чемпіонату України обіцяє стати дуже цікавим.

Відкриє його матч сусідів по турнірній таблиці «Сталі» з Кам’янського та «Ворскли» з Полтави. Обидві команди програли свої попередні поєдинки. Але якщо «сталевари» гідно виглядали в грі з чинними чемпіонами України, то полтавці поступилися «Дніпру», що знаходиться на передостанньому місці турнірної таблиці. Між командами всього два очки. І в разі перемоги підопічні Якоба Галла обійдуть «Ворсклу» в турнірній таблиці і впритул наблизяться до заповітної європейської шістки.

Додаткових інтриг до вивіски поєдинку «Дніпро» — «Шахтар» шукати не потрібно. Два непримиренних суперники і не важливо, в якому стані зараз обидві команди. «Дніпро» завжди вмів налаштовуватися на «Шахтар» і перемагав навіть тоді, коли на перемогу не ставив ніхто.

Через перебір жовтих карток з «Дніпром» не зможуть зіграти три ключові гравці «Шахтаря»: Даріо Срна, Максим Малишев та Бернард. Крім того, вчора «гірники» зустрічалися з турецьким «Коньяспором» в Лізі Європи і, незважаючи на розгромну перемогу, від втоми не застрахований навіть лідер чемпіонату України. «Дніпро» після перемоги над «Ворсклою» і повернення на поле Валерія Лучкевича перебуває у відмінному настрої, чому б не спробувати попсувати нерви небезпечним гостям?

_1_14800811940960-f0c

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: