Skip to content

На блок-посту в чоловіка з рейсового автобуса правоохоронці виявили метамфетамін та марихуану (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1-2-1
Співробітники взводу по обслуговуванню стацпосту «Першотравенський» спільно з працівниками ППОП ГУНП в області зупинили автобус «Еталон» 22 листопада під час несення служби на блокпосту селища Андронівка.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Під час візуального огляду салону автобусу та речей,  у 29-річного пасажира в особистих речах правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на «метамфетамін», та паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору схожою на «марихуану». Зі слів чоловіка, вказані речовини він планував використати для власного вживання, без мети збуту.

11

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала цей факт. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Затриманого доставлено до Межівського відділення поліції для подальшого розгляду справи.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: