Skip to content

У Дніпрі відбудуться загальні збори обласної асоціації об’єднань учасників АТО

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

Про це на прес-конференції повідомив голова Всеукраїнської спілки воїнів АТО Іван Начовний.

%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%b9«Асоціація створена у березні минулого року і має за мету об’єднати всі організації, які займаються проблемами учасників АТО, для кращої координації дій», — пояснив він.

%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2«Ще одна задача — познайомити активних громадян, а також промоніторити діяльність зареєстрованих організацій, — доповнив заступник голови спілки Андрій Макаров. — Наприклад, тільки у Кривому Розі є близько 300 організацій, в уставі яких прописана діяльність у сфері захисту учасників АТО, але чи всі вони реально діють?».

Рік діяльності асоціації показав, що така форма роботи є результативною: під егідою її реалізуються такі проекти, як музей АТО, спортліга АТО, програма підтримки родин ветеранів АТО та ін.

«Збори правління асоціації, де ми обговорюємо поточний перебіг подій, проходять щотижня, — підкреслив Іван Начовний. — А ось на щорічних зборах ми підведемо загальні підсумки роботи, перспективи на майбутній рік, а також розглянемо заяви тих, хто бажає стати асоційованим членом нашої організації».

Він підкреслив, що вступити до асоціації можуть тільки юридичні особи.

Збори пройдуть 26 листопада у приміщені Дніпропетровської ОДА (пр. Поля, 1, 3-й поверх).

Номери для реєстрації: (098) 044-36-83, (066) 164-62-55 — для очільників організацій, їхніх заступників (або осіб із правом підпису).

Євгенія Рождественська

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: