Skip to content

У Дніпровському полку з охорони громадського порядку відбулися збори з командирами рот (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bdНа навчальному центрі Дніпровського полку з охорони громадського порядку під керівництвом командира військової частини були проведені одноденні навчально-методичні збори з командирами рот.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

Збори проводяться з метою перевірки знань та підвищення рівня професійної підготовки учасників. Офіцери управління частини, які мають досвід участі в проведенні антитерористичної операції на сході України, проводять заняття в польових умовах з командирами підрозділів військової частини та передають свій отриманий досвід. Особлива увага під час занять була приділена питанням несення служби на блокпостах та на взводних опорних пунктах.

 %d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd2

Керівники занять також здійснили перевірку знань учасників зборів вимог керівних документів з питань організації службово-бойової діяльності підрозділів, служби військ, бойової та спеціальної підготовки, профілактики правопорушень та нестатутних взаємовідносин серед особового складу. Військовослужбовці показали належний рівень теоретичних та практичних знань і вмінь та отримали знання  що допоможуть їм під час виконання службово-бойових завдань.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: