Skip to content

Нацгвардійці провели урок мужності для школярів середньої загальноосвітньої школи №121 (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b3%d0%b2%d0%b0Дніпровські гвардійці конвойного батальйону провели урок мужності для школярів комунального закладу освіти «Середньої загальноосвітньої школи №121» Дніпропетровської міської ради.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України

%d0%b3%d0%b2%d0%b02

Основною метою проведення заходу було роз’яснення майбутнім захисникам України, які важливі завдання виконує Національна гвардія, роль та місце, перспективи розвитку військового формування в суспільстві та державі.

На початку заходу було продемонстровано агітаційний фільм про діяльність Національної гвардії з виступом представника управління ветеранської організації полковника запасу Євгена Скалозуба де він зауважив:

«Національна гвардія це фундамент захисту цілісності України. Порівняно з іншими військовими формуваннями, нацгвардія має правоохоронні функції та з самого початку вирізнялась патріотизмом, мотивованістю особового складу і сильними національними традиціями».

Представник кадрів Сергій Винник розповів юнакам та дівчатам про службу гвардійців, про завдання батальйону, переваги військової служби за контрактом, гарантії соціального захисту, про навчання військовій справі та інше. Основну увагу учнів було зосереджено на тому, що в найближчому майбутньому, після закінчення навчального закладу, їм доведеться обирати професію і важливо зробити цей вибір правильно. Зокрема, він зазначив:

«Обравши професію військового перед кожним відкриються широкі можливості – це цікава служба, професійне навчання, нові знайомства та друзі, робота в команді і надійне плече товариша. Військова служба в Національній гвардії — це впевнений крок у майбутнє!»

На завершення викладачі та учні щиро подякували ветеранам та нацгвардійцям військової частини 3054.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: