Skip to content

В День ветерана МВС вшанували пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bc%d0%b2%d1%81Згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ від 15 березня 2007 року щорічно 10 листопада в Україні відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Відповідно до розпорядження начальника ГУНП генерала поліції 1 рангу І.В. Репешко ветерани Дніпропетровщини спільно з працівниками Національної поліції провели заходи з нагоди відзначення Дня ветерана МВС.

З нагоди свята були проведені зустрічі з інвалідами, тяжкохворими, самотніми, пенсіонерами, сім’ями загиблих працівників міліції та учасників антитерористичної операції при виконанні службових обов’язків. Всім їм була надана матеріальна допомога.

%d0%bc%d0%b2%d1%812

Також до місць поховань померлих ветеранів, пенсіонерів, загиблих учасників антитерористичної операції були покладені квіти.

За добре поставлену організаторську і практичну роботу щодо соціального захисту ветеранів та пенсіонерів, активну участь ветеранів у вихованні молодих працівників біля пам’ятного знаку М.О. Щелокова від імені всієї ветеранської організації та керівництва ГУНП В.Л. Литвин вручив Почесні грамоти та нагороди найактивнішим учасникам організації.

Президія ветеранської організації висловлює щиру вдячність всім керівникам Національної поліції, депутатам, громадськості за те, що вони пам’ятають про це свято, підтримують та надають посильну допомогу.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: