Skip to content

Поліцейські Дніпропетровщини виявили три автівки сумнівного походження (ФОТО

Юлия Мухина

Юлия Мухина

image-0-02-05-665e3f5c023aa133c9d52a3d782ea69a7c4b0c567bcc47f34d1f4dcf76c3e35d-vОстаннім часом правоохоронці все частіше виявляють факти незаконної експлуатації транспортних засобів з підробленими реєстраційними документами, знищеними або із зміненими кустарним способом номерами вузлів або агрегатів автомобіля.

Про це повідомили в прес-службі УПД ГУНП в Дніпропетровській області.

9 листопада близько 11-ї години ранку співробітники по забезпеченню безпеки дорожнього руху Павлограда під час відпрацювання на вул. Горького зупинили автомобіль марки «Форд Мондео». За кермом легковика перебував 42-річний місцевий мешканець. У результаті перевірки документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що номер кузова не співпадає з даними свідоцтва про реєстрацію, а саме свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки.
Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку

%d0%b1%d0%bc%d0%b2

Цього ж дня, співробітники сектору безпеки дорожнього руху Криворізького відділу поліції в Кривому Розі по вул. Балакіна зупинили автомобіль марки «Мерседес Бенц МL500». При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного не відповідає записам в базі. Відомості за даними фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України
%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%81
Ще один факт незаконної експлуатації транспортного засобу виявили працівники БДПС в області в Дніпрі. Під час перевірки автомобіля «БМВ-318», поліцейськими було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова не співпадає з записом в базі, а свідоцтво про реєстрацію  транспортного засобу викликає сумнів в дійсності.
За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу)

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів та відділень поліції.
На даний час по даним фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до відповідальності згідно чинного законодавства.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: