Skip to content

Ображена дружина розповіла в поліції про наркотики, що зберігав для збуту її чоловік (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%b0%d1%80До поліцейських звернулася ображена дружина і розповіла, що її чоловік зберігає у гаражі велику кількість наркотиків.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

9 листопада до чергової частини Амур-Нижньодніпровського відділення поліції Дніпра надійшло повідомлення про сімейну сварку. За вчинення хуліганських дій до відділення поліції був доставлений 39-річний чоловік.

%d0%bd%d0%b0%d1%802

Під час опитування потерпілої, жінка розповіла поліцейським, що її чоловік зберігає в гаражі метамфетамін. Слідчо-оперативна група поліцейських за згодою жінки та згідно з законом України «Про Національну поліцію» оглянула приміщення та виявила приблизно 300 г речовини білого кольору, за зовнішнім видом схожою на метамфетамін. Також жінка розповіла, що її чоловік зберігав наркотик для збуту. Ця інформація перевіряється. Поліцейські встановили, що підозрюваний вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійних нападів.

%d0%bd%d0%b0%d1%803

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: