Skip to content

З палаючого будинка врятовано 10 осіб, 4 з яких – діти (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d0%be%d0%b65 листопада о 15:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в Саксаганському районі по вулиці Співдружності, 87.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За вказаною адресою було направлено одне відділення 14-ї та два відділення 12-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

%d0%bf%d0%be%d0%b62

По прибуттю за вказаною адресою, пожежні встановили, що пожежа виникла в спальні двокімнатної квартири на 3-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. В ході ліквідації пожежі, рятувальниками у складі ланки газодимозахисної служби було врятовано із задимленого середовища четвертого поверху 10 мешканців будинку, четверо з яких – діти шести, семи, восьми та тринадцяти років. Двох із врятованих дітей працівниками швидкої медичної допомоги було  доправлено для обстеження до Криворізької міської лікарні № 8 з підозрою на легке отруєння продуктами горіння. Обстеження показало, що діти знаходяться в задовільному стані і не потребують подальшої госпіталізації.

Пожежу вдалось локалізувати о 15:45, а повністю ліквідувати вже о 16:05. Вогонь пошкодив вікно, обшивку стін та стелі спальної кімнати, меблі та речі домашнього вжитку. Площа пожежі склала 15м2. Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Загалом на ліквідацію пожежі було залучено 12 чоловік особового складу та три одиниці техніки пожежно-рятувальних підрозділів міста.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: