Skip to content

В рамках заходу «Тиждень безпеки життєдвяльності» рятувальники відвідали дитячий садок (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%82%d0%b8%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8cОдним із пріоритетних напрямків роботи працівників служби цивільного захисту є збереження життя та здоров’я громадян, а особливо це стосується дітей.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Так, в рамках проведення «Тижня безпеки життєдіяльності», з метою недопущення випадків загибелі та травмування дітей внаслідок пожеж, загорянь, і інших надзвичайних ситуацій та з метою навчання малечі правил безпечної поведінки в екстрених ситуаціях, 7 листопада рятувальники 35 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Дніпропетровській області відвідали дошкільний навчальний заклад №18 «Оленка» в місті Кам’янське.

%d1%82%d0%b8%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c2

Під час зустрічі з дітлахами, співробітники ДСНС розповіли про можливі наслідки пожеж та загорянь в оселях, наслідки нехтування правилами пожежної безпеки, а також перші дії при виникнення всеможливих небезпек аби зберегти своє життя та здоров’я.

Особливу увагу рятувальники приділили тематиці виникнення пожеж внаслідок дитячих пустощів з вогнем, щоб націлити малят на дотриманні правил безпечної поведінки.

В ігровій формі рятувальники, разом із вихователями дитячого закладу, зімітували та відпрацювали дії щодо евакуації під час виникнення умовної пожежі в одному із приміщень навчального закладу.

Після проведеного заходу вогнеборці вручили малятам та керівництву навчального закладу листівки на теми: «Дії у разі виникнення пожеж та загорянь», «Правила безпечної поведінки під час експлуатації електроприладів», «Правила пожежної безпеки в побуті» та «Дитячі пустощі з вогнем».

Рятувальники 35 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об᾿єктів сподіваються, що дана зустріч закарбується в пам’яті малят, та допоможе їм уникнути будь-яких надзвичайних ситуацій і подій та зберегти своє життя і здоров’я від можливого лиха.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: