Skip to content

Гуртожитки та корпуси ДНУ ім. Гончара почали опалювати

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%83%d0%bd%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d1%803-4 листопада ПАТ «Дніпрогаз» провів підключення університетських котелень до мережі газопостачання, тож розпочалася подача тепла в корпуси й гуртожитки ДНУ. Відновлюється тепловий режим у навчальних аудиторіях, і з понеділка, 7 листопада, на факультетах починаються заняття за розкладом.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Гончара.

Нагадаємо, у середу, 2 листопада в Дніпропетровській обласній державній адміністрації відбулася зустріч ректора Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Миколи Полякова з керівництвом компанії-постачальника газу ПАТ «Дніпрогаз» та керівництвом Дніпропетровської обласної державної адміністрації, де обговорювалося питання початку опалення в начальних корпусах та гуртожитках університету.

За наслідком обговорення прийнято рішення розпочати подачу газу котельням ДНУ та затвердити заходи з реконструкції вузлів обліку та технічного розвитку систем теплопостачання.

Університет буде реалізовувати усі можливі дії для приведення технічної бази котелень до сучасних нормативів та технічних вимог.

Першими отримали тепло оранжерея Ботанічного саду та ННК «Акваріум» ДНУ.

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: