Skip to content

Світлана Єпіфанцева: Через високі тарифи «Дніпрообленерго» вимушені переселенці не можуть заселитися до соціальних гуртожитків

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_mg_3937Заступник міського голови Дніпра Світлана Єпіфанцева провела робочу нараду щодо надання соціального житла вимушеним переселенцям з Донбасу.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

Під час наради заступник міського голови зазначила, що через високі тарифи на електроенергію вимушені переселенці не можуть заселитися до соціального житла, яке надає Дніпровська міська рада.

«У нас є 4 гуртожитки, які міська рада виділяє для вимушених переселенців. Роботи з капітального ремонту вже завершені. Залишилося підключити тепло, воду та електроенергію, підписати договори оренди та заселити туди людей. На 2 з 4 об’єктів договори вже підписані. Наразі існує проблема з підписанням договорів щодо тарифів на комунальні послуги, а саме – з приватним постачальником електроенергії ДТЕК «Дніпрообленерго». У «Дніпрообленерго» надто високий тариф, який не можуть сплачувати люди пільгової категорії – переселенці. Ми будемо вести переговори з ДТЕК «Дніпрообленерго» про зниження цього тарифу для них», – зазначив заступник начальника управління з питань учасників АТО, їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб Дніпровської міської ради Сергій Звірко.

3-1

Світлана Єпіфанцева наголосила, що, крім відповідного листа з проханням надати пільговикам знижені тарифи на електроенергію, будуть вестися переговори з керівництвом «Дніпрообленерго».

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: