Skip to content

Дніпропетровські податківці перевиконали план

Юлия Мухина

Юлия Мухина

278685556У жовтні 2016 року Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області забезпечено надходження до бюджетів усіх рівнів (без урахування ЄСВ) 2 мільярдів 43 мільйонів 600 тисяч гривень.

З них, понад плану, надійшло 10 мільйонів 100 тисяч гривень до державного бюджету та більш, як на 73 мільйони гривень до місцевих бюджетів.

Крім того, у порівнянні з жовтнем 2015 року, від органів ДФС Дніпропетровської області на 88 мільйонів 800 тисяч гривень збільшились надходження до державного та місцевих бюджетів (без урахування ЄСВ) та складають 4 мільярди 262 мільйонів 300 тисяч гривень за жовтень поточного року.

Нагадаємо, що в.о. начальника ГУ ДФС в Дніпропетровській області Оксана Томчук в інтерв’ю ЗМІ неодноразово заявляла, що особисто проводить зустрічі з власниками бізнесу:

«Ми говоримо про підвищення рівня заробітних плат, про їх легалізацію, про уникнення схем мінімізації податку на прибуток. Як не дивно, нас чують і реакція абсолютно адекватна. Перші бізнес-групи вже почали платити податки в рази більші. Крок за кроком ми вибудуємо принципово інші підходи і стосунки», — сказала Оксана Томчук  в прямому ефірі одного з телеканалів Дніпра.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: