Skip to content

Прокуратура повернула до комунальної власності дві земельні ділянки у центрі міста загальною вартістю 5 млн грн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%bb%d1%8f%d1%8fГосподарський суд Дніпропетровської області задовольнив два позови Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 в інтересах держави в особі Дніпропетровської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю про розірвання договорів оренди двох земельних ділянок, нормативна грошова оцінка яких становить 5 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Встановлено, що у жовтні 2002 року між Дніпропетровською міською радою та підприємством, основною діяльністю якого є посередництво в торгівлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною сировиною та напівфабрикатами, укладено договори оренди двох земельних ділянок у центрі міста площею 0,138 та 0,036 га, вартістю 4 млн грн та 1 млн грн для фактичного розміщення нежитлових приміщень строком до 2017 року.

Проте у 2012 році вказане товариство передало нежитлові приміщення, що знаходяться на земельних ділянках, у власність третьої особи.

Завдяки вжитим прокуратурою заходам право власності на вказані земельні ділянки зареєстровано за територіальною громадою міста.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: