Skip to content

Підпільний «спортивний фармацевт» виготовляв та реалізовував психотропні речовини (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d1%81%d0%b8%d1%85%d0%beПрацівники Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України провели обшук у квартирі одного з мешканців Дніпра.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Чоловік займався тим, що виготовляв, фасував та реалізовував за допомогою мережі Інтернет анаболічні стероїди, а також підконтрольні сильнодіючі лікарські та психотропні речовини.

%d0%bf%d1%81%d0%b8%d1%85%d0%be2

Під час оперативних заходів у нього вилучено пакети із речовиною «сібутрамін», яка за своєю дією схожа на традиційний «метамфетамін», а також популярні у важкоатлетів «нандролон», «тестостерон енантат», «турінабол» та інші подібні препарати іноземного походження.

Крім цього, виявлено близько тисячі пластикових флаконів з наклейками до них, на який були надписи «метандіенон», «станозолол», «турінабол», «параболан» фірми «UPSHER-SMITH». Підпільний «спортивний фармацевт» зберігав їх для виготовлення та збуту вигаданої марки анаболічних стероїдів, у тому числі підконтрольних сильнодіючих лікарських засобів.

%d0%bf%d1%81%d0%b8%d1%85%d0%be3

Збут психотропної речовини «сібутромін» та вищевказаних сильнодіючих лікарських засобів правопорушник здійснював за допомогою мережі Інтернет, зокрема у соцмережах та по скайпу. Оплата за реалізовані підконтрольні сильнодіючі засоби здійснювалася на електронні гаманці платіжної системи Easy Pay, WebMoney та власну пластикову картку одного з комерційних банків.

Доставка споживачам із Дніпра, Запоріжжя, Києва, Харкова, Одеси, Кривого Рогу, Львова та взагалі по всій Україні здійснювалася за допомогою популярної кур’єрської служби.

Загалом за цінами «чорного» ринку трофей правоохоронців може становити близько ста тисяч гривень.

Проводяться заходи зі встановлення джерела постачання заборонених препаратів до збувача.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 321 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: