Site icon Наше Місто

500 квадратних метрів – площя теплиці, де росла конопля під 3 метри висотою (ФОТО)

%d0%ba%d0%be%d0%bdБлизько 500 квадратних метрів – саме такої площі були теплиці в одного з мешканців П’ятихатського району, який у себе вдома облаштував чималеньку плантацію коноплі, — повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Ніде не працюючий чоловік облаштував на своєму подвір’ї посів коноплі у кількості більше 300 рослин. Близько сімдесяти з них були висотою до трьох метрів та п’ять метрів в обхваті.

З метою якісного зростання незаконного насадження, у теплицях була облаштована система крапельного поливу та вентиляції.

Як пояснив сам господар, він вирощував «диво-зілля» з метою подальшого збуту, зокрема у Дніпрі.

Крім свіжих насаджень, поліцейські вилучили в нього більше 3-х кілограмів готової «марихуани», що за цінами «чорного» ринку становить близько 120 тисяч гривень.

На даний час усі трофеї правоохоронців направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 309 та 310 Кримінального кодексу України, відповідно до якого правопорушникові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Наразі встановлюється мережа спільників п’ятихатського наркобарона, що допомагали вирощувати коноплю та постійна клієнтура.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version